slide0 slide1

uw website online vanaf € 29,- per maand

check   

Een website die past bij uw bedrijf of hobby

Wij helpen u als ondernemer of particulier aan een goede website. Een website die bij U past, uit het oog springt en die op alle apparaten werkt.
U kunt kiezen uit 1 van de voorbeelden of een aangepast layout!

 check   Eigen logo en bedrijfstekst

Elke standaard website wordt geleverd met eigen logo en foto's en kleuren. Tekst kunt u makkelijk zelf plaatsen maar ook dat kunnen wij tijdens de installatie voor u doen.

 check   Goed leesbaar op alle apparaten

Steeds meer van uw klanten zoeken naar bedrijven via hun smartphone of tablet. Google geeft zelfs voorrang in de zoekresultaten aan websites die voor mobiele apparaten geoptimaliseerd zijn. Wij vinden uw vindbaarheid belangrijk. Daarom bouwen wij al onze websites volgens een responsive design.

check  

Zelf aan de slag met uw site

Tekst of foto wijzigen? Dat doet u eenvoudig zelf met de bijgeleverde handleiding. Regelmatig uw website aanpassen, vergroot de vindbaarheid in zoekmachines. Komt u er niet helemaal uit? ABG Solutions is er voor om u verder te helpen.

check  

Service

Een website zonder service is als een auto zonder onderhoud. Daarom houden wij uw website in de gaten voor updates zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

check  

Een standaard website goed en snel geregeld

Onze websites bevatten standaard 5  pagina's, U krijgt een e-mailadres en u kunt kiezen voor een contactformulier op uw site. Voor sommige ondernemers voldoet dit, wilt meer opties kunnen toevoegen aan de website en heeft u meer dan 5 pagina's nodig kan dit ook natuurlijk.

 

*Een ABG Standaard website met 5 pagina's heeft u al voor €29,00 p/maand.
*Een ABG Plus website met 5 pagina's incl. beveiligd email formulier en een 1 fotoalbum heeft u voor €34,00 p/maand
*Eenmalige opstartkosten €395,- 
*Prijzen zijn Excl. BTW

Deel deze pagina...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn